Toppblogger must-haves

 

Som toppblogger er det en del ting man bør ha. Jeg har laget en liten liste over de tingene jeg forbinder med en ekte toppblogger!

 

1. Fillers i leppene

 

Det å ta fillers i leppene (juvederm, botox o.l.) er like vanlig i bloggverdenen som det å gå til frisøren. ALLE gjør det!

 

2. Lash extensions

 

Er det noen toppbloggere som ikke har øyevippe-extensions? Jeg skjønner det godt, det er jo så fint! Vanlige øyevipper er jo bare trist og kjipt i forhold..

  

3. Hair extensions

 

Jeg kjenner ingen som bruker hair extension, men så kjenner jeg heller ingen andre bloggere! Vi bloggere er som en egen rase, og vi gjør ting som ikke alle andre gjør, blant annet hair extensions. Jeg tror det har noe å gjøre med at det ikke er så praktisk med hair extensions i en del andre jobber. Takk gud for at jeg har valgt å bli blogger!

 

4. Celine Luggage Tote

 

Den som alle har, vet dere. De er så utrolig fine <3

5. Silikon

 

Silikonpupper er også veldig vanlig, både blant rosabloggere, mammabloggere og treningsbloggere. Det er utrolig viktig å se bra ut når man er blogger. Rosabloggerne spiller gjerne på å være "deilige", mens mammabloggerne må fikse puppene etter amming, og treningsbloggerne må ta silikon fordi de trener bort puppene. 

 

6. Calvin Klein undertøy

 

Jeg snakker selvfølgelig om undertøy med logo band! Me and my Calvins <3 

 

7. Fake tan

 

Man må jo være brun og fresh, og solarium er helt ut for tiden! Så da er det fake tan som gjelder. Det at man får en litt mer oransje brunfarge er bare fint!

 

8. Sponset av Shai eller Venus

 

Alle de store bloggerne er sponset av enten Shai eller Venus barberhøvler.

 

9. Kontor

 

Da blogging var nytt satt alle med macene sine på fanget i sofaen eller i sengen. Nå må man ha et eget kontor, eller eventuelt et kontorhjørne i stuen. Dette er faktisk veldig viktig, fordi hvis man bare jobber fra sofaen eller sengen så er det ingen som skjønner at blogging faktisk er en ordentlig jobb som krever masse arbeid.

 

10. Apple Mac

 

INGEN bloggere bruker PC, i så fall viser man den aldri frem, det er jo bare flaut! HAHA!

 

Man MÅ kanskje ikke ha alt dette for å være toppblogger, men jeg tror det er viktig å ha en del av det hvis man skal bli populær. Jeg har foreløpig bare Calvin Klein undertøy, men bare vent, resten kommer!

14 kommentarer

irenglede

03.11.2015 kl.12:46

Hehe. Jeg er å betrakte som en ikke-blogger. Lykke til med anskaffelsene, da..... ;D

Toppbloggeren

03.11.2015 kl.12:51

irenglede: Tusen takk :) Jeg må nok ta tiden til hjelp, det er ikke en billig livsstil denne bloggtilværelsen!

irenglede

03.11.2015 kl.13:18

Ja, det er nok sant at det koster. Så du er helt sikker på at du vil inn i "malen" for utseende til type blogger, slik du beskriver? Har sett flere dyktige bloggere som også har et bra utseende uten å måtte putte inn silikon og restylane mm. Er det rosablogger du har lyst til å bli?

Toppbloggeren

03.11.2015 kl.13:25

irenglede: Jeg er egentlig fornøyd som jeg er, men tenker at det er det som skal til for å nå toppen av listen! Men det er jo noen som er naturlige også, som du sier, så vi får se. jeg må i hvert fall spare litt, så da får jeg jo tid til å tenke meg om!

irenglede

03.11.2015 kl.13:50

Sparing er lurt, og tenke seg om er også lurt. Dersom du er fornøyd med deg selv som du er, så kanskje du angrer hvis du gjør for store endringer, men det er helt og holdent din sak, selvfølgelig. Ha en superfin tirsdag. ;D

Toppbloggeren

03.11.2015 kl.13:52

irenglede: Tusen takk, ha en strålende dag du og :)

Heidi

04.11.2015 kl.13:24

Er denne bloggen fake? Eller er du faktisk seriøs?

Toppbloggeren

04.11.2015 kl.14:17

Heidi: Hei! Hvis du har lest en del blogger, så skjønner du nok hva jeg mener med at disse tingene går igjen! Så ja, jeg er seriøs.

Lise

04.11.2015 kl.17:32

Elsker ironien din!!

Mari

04.11.2015 kl.20:59

Ikke glem pomeranian! For all del ikke glem pomeranian!!

Også må du dokumentere at du spiser sushi minst to ganger i uken. Dette kan bli veldig kritisk for deg om du glemmer dette!

Toppbloggeren

05.11.2015 kl.09:02

Mari: Det hadde jeg ikke tenkt på, tusen takk for tips! Pomeranien er jo bare såååå nydelig <3

Lise

05.11.2015 kl.13:01

Og solbriller - ikke glem det da! Uansett vær :-) Etterhvert, når du har fått ordnet med fillers/fake tan/extensions, osv...,, må du for all del huske solbriller på alle outfit-bilder som du selvfølgelig tar på de coooooleste locations! Gjerne på brostein ;-)

Toppbloggeren

05.11.2015 kl.13:04

Lise: Hmm jeg ser den. Må se meg om etter noen designer-solbriller da, blir vel ikke like kult med noe billig shit?

Lise

05.11.2015 kl.23:14

Seff må det være designer-style ;-) Herregud, tenk å bli fersket med noe billig shit lizzom?! Nei, det må være noe ekte, noe magisk som du forelsker deg i og bare mååååå ha :-) Enhver toppblogger har vel en solbrillesamling og en veskesamling, som oppbevares i et flawless walk in closet!

Skriv en ny kommentar

Toppbloggeren

Toppbloggeren

25, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits