Misunner mammatilmichelle!

 

Hei skjønne skapninger!

 

Som sagt før vil jeg blogge om alt mulig, og misforstå meg rett; det er masse å blogge om! Men av og til får man litt jernteppe likevel.. Og det er da jeg misunner mammabloggerne. De har ALLTID noe å blogge om! Det er bare å ta noen bilder av de søte små, og skrive litt om hvor stolt man er/sliten man er/gravid man er. Eller man kan kle opp barna og ta outfit-bilder. Det finnes jo så mye søtt barnetøy, så det må være gøy! I tillegg virker det for meg som at mammabloggerne får sykt mye greier sponset, og det er jo alltid kjekt.

 

Det er nok mange som reagerer på at mammabloggere utleverer barna sine på nettet for hele verden, uten at barna kan si fra om de ønsker det eller ikke. Jeg skjønner absolutt ikke denne kritikken, for tenk hvilken tjeneste man gjør barna!! Barna til de største mammabloggerne blir jo omtrent like kjente som mødrene sine. Ta Michelle, datteren til Anna Rasmussen, for eksempel. Når hun blir gammel nok til å starte blogg er hun allerede kjendis i bloggverdenen, og kommer til å få masse lesere! Tenk hvilken tjeneste Anna har gjort henne!

 

I tillegg kunne man kanskje kritisere mammabloggere som Anna for å strigle opp barna sine og bare legge ut perfekte bilder av dem i perfekte, rene antrekk og med perfekte frisyrer, men herregud, det er jo bare med på å forberede barna på kjendistilværelsen. Det er ingen kjendiser som liker å bli tatt bilde av i slaskete joggebukse og med håret i en stygg topp på hodet, så at de venner seg til å være striglet til enhver tid er bare bra!

 

Jeg gleder meg til å få barn, så jeg kan mammablogge! Det eneste jeg er litt skeptisk til er at nesten alle de mest kjente mammabloggerne er alenemødre, gjerne med flere barn med ulike fedre, og jeg er ikke helt sikker på at det er det jeg ønsker..

5 kommentarer

04.11.2015 kl.13:23

Hvis din høyeste ambisjon i livet er å bli toppblogger, må du nok bli mer personlig. Dvs. dele bilder og litt om deg selv. Lesere ser opp til bloggere som de kan relatere seg til og ta inspirasjon fra.

Angående det med mammabloggere som utleverer barna sine på nettet er jeg veldig uenig med deg. Syns loven vi har om personvern i Norge er svært viktig. Dessuten har Anna Rasmussen mange ganger skrevet at hun ikke liker at barna hennes blir gjenkjent på gata (derfor de bla. flyttet til Kypros).

Utrolig provoserende det du skriver om kjendisstatus og "strigling" av barn. Tydelig at du egentlig ikke tenker så mye over hva du skriver, for dette er bare helt tankteløst. Skal du bli toppblogger må du nok være litt mer reflektert. Ingen som ville lese dumme utsagn.

Toppbloggeren

04.11.2015 kl.14:15

Anonym: Tusen takk for gode tips, som ny i gamet trenger jeg det!

Jeg tenker over hva jeg skriver, jeg har nok bare litt andre meninger enn deg :)

04.11.2015 kl.14:27

Håper du lykkes med dine ambisjoner!

Kristina

04.11.2015 kl.15:26

Enig! Viktig å være litt personlig og skrive om ting som ikke alle andre skriver om. Skill deg ut og skriv om indre tanker og følelser :)

Toppbloggeren

04.11.2015 kl.15:28

Kristina: Tusen takk, skal ta med meg det tipset :)

Skriv en ny kommentar

Toppbloggeren

Toppbloggeren

25, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits