Tilbakeblikk på uken

 

Da er det søndag, ukens mest avslappende dag! Jeg elsker søndager, søndager er HELLIGE for meg! Det er obligatorisk å starte dagen med å sove lenge og spise en god frokost. Etter det skal man bare gjøre det man har lyst til synes jeg, enten det er å gå en tur i skogen, vaske huset, rydde i klesskapet, ha hjemmespa, eller bare ligge på sofaen og ha serie-maraton.

 

I dag er jeg noe redusert (ikke uvanlig på en søndag, er det vel, mine kjære venner??), så det blir en rolig dag. Likevel må festen fra i går ryddes bort, jeg bare TAKLER ikke rot og søl! Da får jeg ikke slappet av. Etter det blir det en liten tur ut for å få litt frisk luft, før jeg skal finne frem min mykeste joggebukse, en pose potetgull og sette på en bra film! Gleder meg :)

 

Vi skulle jo egentlig bare ut og spise i går, og tenkte å ta en tidlig kveld siden vi var slitne etter reisen, men så ble det noen drinker i huset først, og plutselig var vi ikke så slitne lenger! Etter middag gikk vi videre på et par utesteder, og danset oss skikkelig støle! Herlig :)

 

Siden det er søndag er det også tid for et lite tilbakeblikk på uken som har gått.

 

Ukens opptur:

Denne uken har vært så BRA, så det er mye jeg kunne skrevet her, men jeg får trekke frem opprettelsen av bloggen som ukens høydepunkt. Stas å endelig leve drømmen om å være toppblogger!

 

Ukens nedtur:

Litt nedtur at jeg ikke har fått tatt en eneste skjønnhetsbehandling denne uken, men det går bra, skal nok få rettet opp det snart!

 

Ukens innkjøp:

Denne uken har jeg kjøpt meg en Louis Vuitton veske <3 <3 <3 Hurra!!! Jeg er forelsket. Sjekk ut denne lekre skapningen:

 Louis Vuitton Speedy 25 Bandouliere i fargen Damier Ebene <3 Jeg kjøpte den på Louis Vuitton-butikken i Oslo. 

(Bildet er lånt fra google)

 

Ukens flause:

Hahaha, jeg LER bare av tanken! Her en dag var jeg på middag hjemme hos mamma og pappa, og skulle forsyne meg med gryterett. Pappa spurte om ikke jeg skulle sette tallerkenen inntil gryten før jeg forsynte meg, og jeg bare: "Neida, jeg søler ikke!" Hvem tror dere sølte tomatgryte utover bordet?? Mamma og pappa bare: "Ååååå, det er SÅ typisk deg!!" 

 

Ukens anbefaling:

Pole fitness!!!! Vet jeg maser litt om det om dagen, men dere burde virkelig prøve!

 

Ukens treningsøkt:

Ukens beste treningsøkt var selvfølgelig pole fitness-timen jeg var på! Så utrolig morsom, sexy og utfordrende trening!


Jeg er ikke helt der enda, men trening gjør mester! (Bilde fra google)

 

Ukens matrett:

Denne uken lagde jeg noen sunne boller, helt uten sukker, med lite karbohydrater og med masse protein! NAM! Ingen vits i å få i seg masse unødvendig sukker og karbohydrater, når det smaker like godt uten!

 

 

Det har vært en strålende uke, og jeg satser på at den neste blir minst like bra!

 

Ha en fin søndag, fininger!

2 kommentarer

Silje Moen

08.11.2015 kl.13:37

Så fin veske!

Toppbloggeren

08.11.2015 kl.15:12

Silje Moen: Tusen takk <3 Elsker LV!! Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

Toppbloggeren

Toppbloggeren

25, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits