Ny hobby - pole fitness!

 

Jeg har fått meg en ny hobby, nemlig pole fitness! Jepp, jeg ble inspirert av blogger-kollega Sophie Elise. Jeg måtte bare prøve, og herregud så gøy det var! Gjett om det blir mer av det fremover. En treningsform som er både utfordrende, morsom og sexy på en gang, kan det bli bedre?

 

For å bli god i pole fitness kreves det styrke, smidighet, kroppskontroll og rytmesans. Det ser kanskje enkelt ut, men det er det så absolutt ikke! Anbefaler alle å prøve det. Jeg følte meg litt teit i starten av timen, men det gikk fort over, og da var det bare kjempegøy!

 

 2 kommentarer

Lise

05.11.2015 kl.23:19

Regner med at treningen er gjennomført innen kl 07:00 hver dag? Med perfekt makeup og hår selvfølgelig! Og så er det jo ikke noe vits i å trene uten å dokumentere det med bilder... Men det visste du vel, siden du er toppblogger :-)

Toppbloggeren

06.11.2015 kl.11:16

Lise: Hei! Det som er så deilig med å være toppblogger er at man ikke trenger å stå opp før syv for å rekke å trene! Jeg foretrekker lange morgener med god frokost, utallige kaffekopper og morgenmøte med meg selv der jeg planlegger dagen.

Men det med perfekt sminke og hår har du selvfølgelig helt rett i, spesielt når man driver med pole fitness er det viktig å føle seg sexy og selvsikker under trening :)

Skriv en ny kommentar

Toppbloggeren

Toppbloggeren

25, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits