No pictures, please!

Jeg fikk et tips fra en av mine kjære lesere om at jeg burde legge ut bilder av meg selv på bloggen. Det er ikke mange toppbloggere som ikke legger ut masse bilder av seg selv hver eneste dag, og jeg skulle VELDIG gjerne gjort det jeg og! Problemet er bare det at jeg ikke føler at jeg ser bra nok ut akkurat nå. Jeg ser ikke ut slik en topplogger bør se ut, og da tenker jeg det er best å vente med å legge ut bilder. Bilder man legger ut på nettet blir aldri borte og kan bli sett av alle og enhver, og jeg vil ikke at det skal ligge bilder av meg der jeg ikke ser ut som en toppblogger på nettet.

 

Det er en del ting jeg ønsker å fikse på før jeg legger ut bilder av meg selv, så her kommer en liten liste :)

 

 

1. Slanke meg noen kilo, og få litt mer magemusker og sprettrumpe. Har dere noengang sett en toppblogger som ikke har perfekt kropp?? Nei, ikke jeg heller!

 

2. Øyevippe-extensions.

 

3. Hair extensions og farge håret i en kul farge som rosa, blått eller lilla!

 

4. Fillers i leppene, fordi jeg har ganske tynne, kjedelige lepper. Ikke sexy!

 

5. Sette på negler.

 

6. Silikon. Jeg har så utrolig lyst på større pupper, men samtidig er jeg veldig usikker på om jeg tør å ta silikon, for jeg har hørt at operasjonen og tiden etterpå er sykt smertefull. Pluss at man ikke kan trene ordentlig på mange uker.. 

 

7. Nese-operasjon... Jeg er ikke så veldig fornøyd med nesen min, så kunne godt tenke meg å fikse litt på den, men det er enda skumlere enn silikon, så det tør jeg i hvert fall ikke gjøre med det første! I tillegg føles det ekstra skummelt siden det bare er én blogger jeg vet om som har gjort det og skrevet om det. Det er liksom fortsatt litt "sykt". Men jeg håper virkelig det blir mindre tabu etterhvert, for det er så synd at folk ikke tør å gjøre det hvis de egentlig har lyst!

 

Det var det, gleder meg til å få gjort i hvert fall noen av disse tingene, så føler jeg meg plutselig bra nok til å legge ut noen bilder av meg selv! Stay tuned!

2 kommentarer

Martine F.Wilhelmsen

04.11.2015 kl.21:49

Hahaha gleder meg :-)

Toppbloggeren

05.11.2015 kl.09:03

Martine F.Wilhelmsen: Så hyggelig å høre :)

Skriv en ny kommentar

Toppbloggeren

Toppbloggeren

25, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits