H&M x Balmain!

Hei fininger!

 

Var det flere enn meg som prøvde å sikre seg noe fra Balmain x H&M-kolleksjonen i dag? Jeg var på plass utenfor en av butikkene en time før åpning, altså kl 09, og da var det allerede lang kø! Jeg følte det var litt under min verdighet som toppblogger å stå og fryse i kø en time, men jeg var ikke invitert på noe før-salg, så da måtte jeg bare.

 

Da vi endelig ble sluppet inn var det ville tilstander, og alt ble revet bort på sekunder! Jeg fikk rasket til meg noen plagg, og stod leeenge utenfor prøverommene i håp om at noen skulle komme ut med noe jeg vil ha, som de ikke ville ha..

 

Det endte med at jeg fikk prøvd noen av tingene jeg hadde sett meg ut på forhånd, blant annet dette skjørtet og fuskepelsen:

 Jeg ble skuffet over begge deler, det var ikke like fint i virkeligheten som på bildene. Fuskepelsen føltes billig ut, og jeg så ut som en skabbete kråke i den! Ikke pent.. Skjørtet var helt stivt og veldig volumiøst, jeg hadde sett for meg at det var pent drapert. Jeg kjøpte bare én ting, og det var denne skinnende clutchen. Perfekt til julebordssesongen <3

 

 

 

Siden jeg allerede var i Bogstadveien, og ikke hadde brukt så mye penger som jeg hadde forberedt meg på, gikk jeg innom Kamikaze. Der prøvde jeg omtrent alle Louboutin-skoene de hadde, og endte opp med å være helt crazy bananas og kjøpte TO par!!! Check these beautiful babies out:

 

 

Skulle kanskje ikke kjøpt så dyre sko, men jeg kan ha de i maaaange år fremover, og som toppblogger er det viktig å ha litt eksklusiv stil synes jeg.

 

Hva syntes dere om Balmain x H&M-kolleksjonen? Var det smartere å bruke pengene på Louboutin-sko?

 

6 kommentarer

marthe Dybdahl

05.11.2015 kl.13:31

Du har en super fin blogg! Kan du komme med noe sunne mat tips og treningstips. Kan du lage noen sånne Diy filmer? Klem!

Martine

05.11.2015 kl.15:03

Jeg fikk tak i 8 av 9 ting som jeg skulle ha fra kolleksjonen, så jeg klager ikke. Selv gikk jeg for basisplaggene i stedet for å bruke mye penger på kjole, fuskepels og plagg som ikke blir brukt så ofte.

Toppbloggeren

05.11.2015 kl.15:33

Martine: Var det noen basisplagg i kolleksjonen? Bortsett fra skinnbuksen..?

Martine

05.11.2015 kl.15:45

Ja, det var t-skjorte med Balmain logo, pologenser i hvitt og svart og stripete skjorte. Var også den fløyelsbuksen, litt mer statement pga mønsteret også dressbukse. Var kåper og blazere som var veldig basis med enkle snitt også.

Toppbloggeren

05.11.2015 kl.15:56

Martine: Ja, sant, det var noen basisplagg når du sier det! Men ved sånne designsamarbeid med billige kjeder kjøper jeg heller de litt mer spesielle plaggene, så legger jeg litt mer penger i basisplagg av god kvalitet. Jeg synes ofte slike samarbeidskolleksjoner har dårlig kvalitet, men må si at denne kolleksjonen virket noe bedre enn mange av de tidligere.

Toppbloggeren

05.11.2015 kl.15:57

marthe Dybdahl: Tusen takk <3 Det kan jeg sikkert få til, bare følg med :)

Skriv en ny kommentar

Toppbloggeren

Toppbloggeren

25, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits