Bloggere jeg savner!

 

Halaien hjerter!

 

Har alle sammen en fin dag? Håper det :)


Som toppblogger leser jeg selvfølgelig en god del andre blogger, jeg må jo følge med på hva kollegaene mine driver med! Det er utrolig mange bra blogger der ute, og en annen dag kommer jeg sikkert til å skrive om mine favorittblogger, men i dag skal jeg skrive om hvilke blogger jeg ikke leser, fordi jeg ikke vet om de finnes! Her kommer en liste over blogger jeg skulle ønske fantes!

 

 

1. Pappasom15

 

Blant unge mødre er det vanligere å blogge enn å ikke blogge virker det som, men hvor er fedrene? Haha, tenk å få ta del i tanker og følelser hos en 15 år gammel, umoden gutt som skal bli pappa! Det MÅ jo være stor underholdning??

 

2. Narkoman

 

Hvorfor og hvordan blir man narkoman? Hvilke tanker har man rundt sin egen situasjon? Hva gjør man i løpet av en dag? Det kunne vært interessant lesning!

 

3. Kongen

 

Hvordan er det å være kongen? Hva spiser man til frokost? Hva bestemmer man egentlig? Har man noengang ordentlig fri? Jobber man noengang egentlig? 

4. Tidligere Farmen-deltager

 

Jeg digger Farmen, og hadde elsket innlegg som "10 ting du ikke visste om Farmen" og "Hvordan var det å være uten Internett så lenge?". Jeg er lei av at det bare er tidligere Paradise Hotel-deltagere som blogger!

                  

 

5. En som soner en lengre fengselsdom

 

Dette er fjernt for de fleste av oss (heldigvis), og hadde derfor vært interessant å lese om! 

Det er godt mulig at noen av disse bloggerne finnes (kanskje ikke kongen..), i så fall skrik ut hvis dere vet om noen!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits