Balmain x H&M - ble du lurt?

 

God morgen, hjerter <3

 

I dag er det en uke siden Balmain x H&M-kolleksjonen ble sluppet (og utsolgt på rekordtid), men jeg føler meg fortsatt ikke helt ferdig med å snakke om den!

 

Og det er IKKE fordi jeg elsket den så høyt. Da de første bildene av kolleksjonen ble lekket på Instagram for 4-5 uker siden forelsket jeg meg totalt i veldig mange av plaggene, og bestemte meg for at jeg skulle kjempe for få tak i dem. Jeg trodde det holdt å møte opp en time før åpning på torsdag, men der tok jeg grundig feil! Køen var allerede lang, og da jeg slapp inn i butikken var det fullstendig kaos, og veldig utplukket allerede. Tilslutt fikk jeg likevel på et vis tak i en del av plaggene jeg hadde sett meg ut på forhånd, og fikk prøvd dem. Gjett om jeg ble skuffet! Ingen av plaggene var like fine i virkeligheten. Passformen var ikke bra, eller stoffet virket billig, eller så var plagget rett og slett bare stygt!

 

 

Et bilde fra kaoset på H&M Karl Johan (bilde lånt fra kjendis.no).

 

Etter få minutter var ALLE stativene ribbet for klær, og INGENTING kom tilbake! Man skulle kanskje tro at folk tok med seg litt mye eller feil plagg i kaoset, og så hang tilbake det som ikke passet, men det skjedde ikke. Folk stod som sultne gribber utenfor prøverommene, og rasket til seg de få tingene som folk ikke ville ha. I tillegg mistenker jeg at mange bare kjøpte fordi det var Balmain, og ble litt blinde for hvordan plaggene faktisk så ut.

 

Jeg er i hvert fall utrolig glad for at jeg ikke kjøpte noe bare for å kjøpe, fordi jeg må innrømme at jeg følte meg lurt da jeg så kolleksjonen i levende live! I tillegg (som ved alle de andre H&M + designer-kolleksjonene) er plaggene veldig gjenkjennelige, og blir antagelig å se overalt denne festsesongen, og hvor kult er egentlig det..?

 

Ble du lurt?

 

 

Én kommentar

Hanne

15.11.2015 kl.19:28

Helt enig, klærne så billige ut i virkeligheten!!

Skriv en ny kommentar

hits