Søppelmenneskene

 

På tirsdag skrev jeg et kort innlegg om en hatefull kommentar jeg fikk her på bloggen. Jeg hadde forventet å få stygge kommentarer, for det får alle toppbloggere. Jeg trodde jeg var mentalt forberedt, men der tok jeg feil! Jeg har dessverre tenkt litt på det etterpå også, og vil skrive litt mer om det.

 

Den som skrev kommentaren aner ikke hvem jeg er utenfor bloggen. Likevel rakker personen ned på livet mitt generelt, og ikke bare bloggingen min. Nettopp siden personen ikke aner hva han/hun snakker om skulle man tro at kommentaren bare prellet rett av. Tvert i mot fikk jeg en skikkelig klump i magen da jeg leste den, selv om jeg vet at det som blir skrevet ikke stemmer! Det er jo helt teit, men sånn er det bare. Og det er vel akkurat det haterne vet, og akkurat det de ønsker å oppnå med kommentarene sine.

 

Jeg er ikke en dårlig person. Jeg er snill, omtenksom, rettferdig og hyggelig og høflig mot alle. Jeg har mange som er glade i meg, og som jeg er glade i. Hadde jeg ikke hatt det bra med meg selv og hatt mange gode mennesker rundt meg hadde jeg kanskje tatt men virkelig nær av hatkommentaren. Da hadde den som skrev den blitt enda mer fornøyd, tenker jeg.

 

Hva slags person er det som sitter og leser andres tanker og meninger om helt uskyldige temaer, og sitter igjen med en tanke om at denne personen ønsker jeg å såre? Jeg liker ikke det denne personen skriver, og derfor vil jeg at denne personen skal ha det vondt, og jeg vil være den som gjør personen vondt. Hvis personen som skrev kommentaren til meg leser dette blir han/hun helt sikkert kjempefornøyd! Han/hun får oppmerksomheten min, og får bekreftet at kommentaren gjorde vondt, slik han/hun ønsket. Hvis du leser dette: Du er sikkert snill og grei mot folk rundt deg, men du har en liten del av deg som er SØPPEL! En liten del av deg er et søppelmenneske. Ekkel, ubrukelig og noe ingen vil ha.

  

Jeg tar mer enn gjerne i mot kritikk (og ros selvfølgelig) på blogginnleggene mine. Jeg er ganske ny i gamet, og er takknemlig for alle tilbakemeldinger jeg får. Usaklig dritt derimot, det vil jeg ha meg frabedt!

Én kommentar

topfacts

19.11.2015 kl.14:11

:)

Skriv en ny kommentar

hits