Bloggfeide mellom unge mødre!

 

God torsdag ettermiddag, vakre lesere <3 

 

De siste dagene har det vært et lite drama i bloggverdenen, denne gangen mellom Mammatilmichelle og Mammasom16. Er det bare jeg som synes det er litt moro med litt drama i denne ellers perfekte verdenen? Haha, tror det er flere, for det er MYE engasjement på bloggen til Mammasom16 i forbindelse med denne saken.

 

Jeg har fulgt begge disse bloggerne en god stund før jeg ble toppblogger selv. Mammasom16 begynte å blogge flere år etter Mammatilmichelle, og har blitt sammenlignet med henne utallige ganger. Mammasom16 liker ikke det, og det skjønner jeg godt! Men jeg skjønner også hvorfor de blir sammenlignet. Begge ble mødre i ung alder, og blogger i hovedsak om barna sine og mammarollen.

 

Denne feiden som har vært mellom dem nå går ut på at Mammasom16 skrev et innlegg om mammakroppen, og så kom det et innlegg om det samme temaet fra Mammatilmichelle bare noen få timer senere. Mammasom16 prøvde å konfrontere Mammatilmichelle med dette, men da ble kommentaren slettet, og hun ble blokkert fra å kommentere. Og så var vi i gang! Etter flere innlegg om saken fra Mammasom16 kom det et innlegg fra Mammatilmichelle, der hun blant annet skriver at "ignorering er det beste hevnen". Men det hun gjør er jo det stikk motsatte av å ignorere. 

 

Det at Mammatilmichelle svarer selv om hun mener det er best å ignorere, og det at Mammasom16 har skrevet 3-4 innlegg om saken, gjør at jeg begynner å lure på om dette er enda en iscenesatt feide. Mammasom16 har i hvert fall tjent på det, hun har hatt noe å skrive om i flere dager nå, og hun har fått mange, mange flere kommentarer på innleggene sine enn hun pleier. I tillegg har hun fått oppmerksomhet og omtale på Norges største blogg, nemlig Mammatilmichelle sin!

 

Er det noen andre som deler min teori?

2 kommentarer

Anonym

19.11.2015 kl.21:13

Hun har jo ikke fått noe omtale fra mammatilmichelle? Hun skrev et innlegg men nevnte ikke hva det handlet om eller navn, så det blir litt dumt å skrive :-) og du skriver at mammasom16 har hatt noe å skrive om i flere dager og opptil fire innlegg? Hun nevnte det over én dag og i to innlegg, det siste hvor hun forklarer at hun legger saken død. Så dette innlegget ditt er litt å overdrive :-)

Toppbloggeren

20.11.2015 kl.11:06

Anonym: Mulig det ble litt overdrevet, men man begynner jo å lure på om det er et PR-stunt! Jeg er sikker på at det er vanligere enn folk tror blant toppbloggerne.

Skriv en ny kommentar

hits