Bli et morgenmenneske!

 

God morgen, hjerter <3

 

Jeg er et skikkelig B-menneske, og elsker å sove lenge! Like mye som jeg hater å stå opp tidlig. Før satte jeg alltid vekkerklokken på det aller seneste tidspunktet jeg måtte stå opp for å rekke jobb eller andre avtaler. Jeg spiste aldri frokost før jeg drog på jobb, jeg bare løp på badet, hoppet i klærne jeg la frem dagen før og gjorde unna hudpleierutinen min i hui og hast, før jeg løp ut av døren, alltid et par minutter senere enn jeg burde. Så kom jeg på jobb stresset, svett og sulten!

 

Nå har jeg skjerpet meg, og det er slutt på stressende, kjipe morgener! Her er mine fem tips for å få en god morgen og begynne å elske tidlige morgener!

 

1. Stå opp TRE timer før du skal avgårde

 

Sett vekkerklokken på tre timer før du skal ut av huset, så har du tid til å slumre litt, lese nyheter og sjekke sosiale medier på mobilen før du står opp, tid til å dusje lenge, ta hårkur og hårmaske, ordne håret, sminke deg ordentlig uten noe stress!

 

2. Lag GOD kaffe

 

Ikke bare hiv i deg en kopp pulverkaffe, lag en kanne presskannekaffe av god kvalitet. God kaffe = god morgen!

 

3. Ha klart MINST tre ulike, lekre antrekk

 

Vi har vel alle funnet frem det perfekte antrekket kvelden før, for så å hate det morgenen etter? Legg derfor frem minst tre antrekk kvelden før, som er ulike i stil og passer til litt forskjellige temperaturer, så har du sannsynligvis et lekkert antrekk du kan hoppe rett inn i! Det værste er når du må slenge sammen et antrekk i full fart, det blir aldri bra!

 

4. Spis en SUNN, god og næringsrik frokost

 

Kutt opp forskjellig frukt, kok egg, lag havregrøt, eggehviteomelett eller noe annet sunt og godt. Det gamle (teite) ordtaket "uten mat og drikke duger helten ikke" har faktisk noe for seg! En god og næringsrik frokost gjør deg klar for dagens utfordringer.

5. Dra 15 minutter før du må

 

Ikke vær den som alltid kommer løpende inn på jobben eller til en avtale i aller siste minutt, eller fem minutter for sent. Vær heller den som kommer i god tid, er rolig og klar. Det føles så mye bedre, gjør deg i stand til å prestere bedre og det blir lagt merke til av de rundt deg som noe positivt.

 

 

Håper dere prøver disse tipsene, de funker!!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits