Midlertidig ute av drift!

 

God onsdag, kjære dere :)

 

I dag er en sånn dag hvor man setter seg ved tastaturet, og hjernen er bare helt tom! Hva i alle dager skal jeg skrive om i dag? Jeg kan skrive om AKKURAT hva jeg vil, og det er kanskje det som er problemet?

 

Jeg husker når vi skulle skrive oppgaver på skolen, så var det  alltid lettere jo mer spesifikk oppgaven var. Når noen fortalte oss hva vi skulle skrive om var det greit, da gjorde vi det. Men når vi fikk frie tøyler og kunne skrive hva vi ville ble det vanskeligere. Det er altfor mye å velge mellom, og det ender med at man bruker halve tiden på å velge et tema!

 

Sånn er det nå også. Av og til har jeg en klar plan om hva jeg skal skrive om her på bloggen. Det kan være et tema som er spesielt aktuelt, eller noe jeg har opplevd eller sett eller hørt som jeg vil skrive om. Men ofte har jeg ingen plan når jeg setter meg ned for å jobbe. Jeg er min egen sjef, og ingen forteller meg hva jeg skal eller bør skrive om. Jeg må finne ut av alt selv. Det er veldig deilig, men det er også vanskelig! 

 

Jeg vil ikke skrive bare for å skrive, jeg vil skrive noe med innhold. Noe som folk kan la seg inspirere av, noe folk kan lære av, noe som setter fokus på et tema jeg synes er viktig, eller bare noe som folk synes er morsomt å lese om!

 

Siden jeg ikke har noen sjef eller andre kolleger å be om hjelp må jeg be dere lesere om hjelp. Hva vil dere lese om? Jeg blir veldig glad om noen gidder å legge igjen en liten tilbakemelding på hva som er interessant og eventuelt hva som ikke er interessant å lese om.

 

Ha en super onsdag <3

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits