Toppbloggerens julekalender 5. desember: Julegavehandel!

 

Julegavehandelen kan være stressende og vanskelig, men den kan også være morsom og koselig! Det blir hva man gjør det til selv. Begynn tidlig i desember, da er det litt mindre folk på kjøpesentrene, og du har ikke dårlig tid, så du trenger ikke kjøpe noe bare for å kjøpe noe. Jeg ELSKER å gi gaver, og gavene skal bety noe eller være noe jeg vet mottakeren blir glad for. Det ER tanken som teller, og da mener jeg at man faktisk har tenkt på hva den man skal gi gave til har bruk for, ønsker seg eller ikke vet at han/hun ønsker seg.

 Noen tips for en bedre juleshoppingopplevelse:

 

- Ha god tid når du er ute og handler, ta gjerne med deg kjæreste, venninne eller mamma, og gå på cafe og kos dere mellom slagene! 

 

- Tenk på forhånd gjennom hva du ser etter, og lag en liste. Da går du ikke bare rundt og kikker på måfå, og det er større sannsynlighet for at du kommer hjem med noe du er fornøyd med. Finner du noe som du ikke har tenkt på, men som passer perfekt til noen du skal gi gave til, er det bare en bra bonus!

 

- Kle deg riktig! Gode sko, og muligheter for å enkelt kle av og på seg enten du er inne i en butikk eller går ute.

 

- Ta bilen hvis du skal kjøpe mye/store ting. 

 

- Ikke la deg stresse av andre som stresser.

 

- Be de ansatte i butikken pakke inn hvis det er mulig, de er flinke og har som regel fint innpakningspapir. Bruk eventuelt pakkedisk på senteret/butikken. Det er deilig å ha pakkene ferdig pakket inn når du kommer hjem, og hvis du får de ulike butikkene til å pakke inn blir ikke alle pakkene like! Bare husk hva som er i de ulike pakkene, så du slipper å åpne dem igjen!

 

- Tenk gjennom hvor mye penger du skal/kan bruke, så du ikke ender opp med å bruke for mye. Det går ofte mye penger i desember, og det er kjedelig å bruke opp alt kruttet så tidlig i desember!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits