Noen tanker om eks-kjærester!

 

God fredag, kjære dere <3 

 

Her en dag leste jeg en artikkel på Seher.no om at skuespiller Marie Blokhus er venninne med ektemannen Frank Kjosås sin eks-kjæreste Ane Dahl Torp. Bra for dem, tenkte jeg, men sånn er ikke jeg! Så begynte jeg å tenke litt mer på kjærester og ekskjærester. De fleste har ett eller flere forhold bak seg, så dette er et tema som er aktuelt for de aller fleste, og jeg lurer på om dere deler mine tanker rundt dette!

 

Jeg er av den oppfatning at man ikke bør gå inn et nytt forhold før man har lagt tidligere forhold helt bak seg. Både for sin egen del og for den nye partnerens del. Hvis man fortsatt har kontakt med eksen er man ikke klar for et nytt forhold. Jeg ville aldri akseptert om kjæresten min hadde kontakt med eksen sin. Er det slutt så er det slutt. Jeg hater å tenke på at kjæresten min har vært sammen med andre, men samtidig er jeg glad for at han har hatt kjærester før meg, for når man har havererte forhold bak seg vet man mer om hva man ser etter i en partner, og siden han nå har valgt meg regner jeg med at det er fordi han synes jeg er bedre enn de andre jentene han har vært sammen med. Jeg føler meg sånn sett ikke truet av eks-kjærestene, men jeg liker ikke å tenke på dem, og det hadde jeg jo gjort hvis eksen min hadde hatt kontakt med dem fremdeles.

 

Da jeg traff kjæresten min slettet jeg eksen fra Facebook, Snapchat osv etter kort tid. Jeg hintet til kjæresten om at han burde gjøre det samme, og etter hvert gjorde han det, og da ble jeg veldig glad! Hvis det hadde vært sånn at han absolutt ville fortsette å være venner med dem hadde jeg lurt på hvorfor. Hva er vitsen? Er det fordi han vil følge med på hva de driver med? Jeg liker heller ikke tanken på at de kan følge med på hva han driver med. Derfor sier jeg: Slett eksens nummer, slett ham/henne på Facebook og andre sosiale medier, og kom deg videre!

 

Er det jeg som er en sjalu drittkjerring, eller er dere enige med meg?

  

5 kommentarer

tankenemine67

27.11.2015 kl.19:52

Jeg tror dette er en gutt/jente greie. Kvinner elsker sin mann fullt og helt og ser ikke pointet med å ha en nr. 2 slengende rundt. Men menn er ikke slik. De liker de fleste kvinner og liker å holde sine muligheter åpne.

Toppbloggeren

27.11.2015 kl.20:03

tankenemine67: Kan nok hende du har rett i det, ja!

29.11.2015 kl.16:21

Hvorfor slettet du forrige innlegg?

Toppbloggeren

29.11.2015 kl.16:23

Anonym: Fordi jeg hadde lyst :)

Toppbloggeren

29.11.2015 kl.16:24

Kanskje jeg skriver litt mer utfyllende om det en dag!

Skriv en ny kommentar

hits