Bryllup i én uke!

God formiddag :)

 

Bryllupsplanleggingen er i full gang, dato er satt, sted er bestemt og lokalet er booket. Vi skal gifte oss i utlandet!! Temaet for bryllupet blir "det gode liv i Italia", og vi skal holde det langt ute på den italienske landsbydga. Dette blir et skikkelig drømmebryllup!  

 

Siden en vi drar gjestene såpass langt hjemmefra ønsker vi å gi dem litt mer enn et "vanlig bryllup". Selve bryllupet blir tradisjonelt med ekteskapsinngåelse på dagen og bryllupsmiddag på kvelden. Dagen før og dagen etter lager vi et opplegg for alle gjestene, der vi vil vise dem "det gode liv i Italia", og hvorfor vi er så Italia-frelste. 

 

Vi inviterer altså gjestene til bryllupsfeiring i tre dager, samt at vi har ordnet det slik at de som ønsker kan bli noen dager ekstra for en billig penge. Til nå har de fleste av gjestene takket ja og bestilt en ukes tur, så da blir det bryllupsfeiring i en hel uke! For de som blir utover de tre dagene har vi en hel haug med forskjellige aktiviteter og utflukter å tilby. Ellers skal alle bo i flotte villaer med svære hager og svømmebasseng, så man kan bare nyte late dager på en solseng om man ønsker det!

 

Jeg gleder meg så enormt, og tenker omtrent bare på bryllup dag og natt. Jeg passer på å nyte denne tiden, for det er så morsomt, og det skjer bare en gang i livet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits