BRYLLUPSKROPPEN '16

God ettermiddag!

 

Jeg skal som jeg har skrevet gifte meg til høsten. Jeg har jo god tid på meg, men har allerede begynt å tenke på trening og kosthold frem mot bryllupet! I år er det ikke sommerkroppen som er viktigst, men BRYLLUPSKROPPEN!

 

Som alle bruder ønsker jeg å se best mulig ut den dagen jeg gifter meg. Jeg ønsker å finne drømmekjolen, få den perfekte frisyren og sminken og generelt se så bra ut som overhodet mulig. For meg betyr det å se naturlig ut, og se ut som meg, men med litt ekstra glød og litt ekstra forseggjort frisyre og sminke i forhold til det folk vanligvis ser meg med. Det betyr også å fremheve det jeg liker best med kroppen min.

 

Jeg er generelt fornøyd med kroppen min, men det går litt i perioder for meg som for mange andre. I perioder føler jeg meg helt topp, mens i andre perioder kan jeg føle meg litt oppblåst eller slappere i fisken. Jeg skal ikke slanke meg masse eller forandre kroppen min før bryllupet, men jeg skal sørge for at jeg føler meg på mitt beste. For meg betyr det å være godt trent og markert, men ikke for markert, og føle meg slank og stram. 

 

For å oppnå det skal jeg trene litt mer og litt annerledes enn jeg pleier, og spise bittelitt sunnere. Vanligvis trener jeg tung styrke med vekter, men jeg ønsker ikke å få store og markerte armer og skuldre, og skal derfor trappe litt ned på vekttreningen og trene mer med egenvekt. I tillegg skal jeg prøve å få inn litt yogaøvelser.

 

Jeg kommer til å holde dere oppdatert på hvordan det går, om planen min funker eller om jeg kommer til å forandre den og prøve noe annet! Hvis det er noen som har noen gode tips, kom gjerne med dem!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits